"De juiste voeding en leefstijl is niet voor iedereen hetzelfde.

Samen met jou zoek ik de verbeteringen die het beste aansluiten bij jouw lichaam, wensen en behoeften. 

We vullen je tekorten aan en maken stappen naar een gezondere leefstijl!"

 

Relevante kwalificaties:

- Algemene Gezondheidswetenschappen (VuMC)

- Orthomoleculair Therapeut (CIVAS)

- Orthomoleculaire voeding voor kinderen (CIVAS)

- Casuïstiek laboratorium diagnostiek (Hessels+Grob)

- Coaching (CIVAS)

- Vitakruid kwaliteitsnorm Excellent

- Erkend CAT-therapeut (CAT)

- Praktijkvoering: consulten & meetmethoden (SOHF)

- Behandelprotocollen: hormonen & vrouwenklachten (SOHF)


Reacties

Eva Wei
11 dagen geleden

Ik woog 115kg en ik bleef maar aankomen. Maar met het advies wat ik heb gekregen ben ik zonder moeite 15 kg kwijt geraakt en ik blijf afvallen!

Marjolein
4 maanden geleden

Twee keer super fijn geholpen door Jorick! Hij neemt ècht de tijd voor de intake en heeft erg brede kennis 🙂 zowel m’n vader en ik zijn blij met de afgenomen tests en aanbevelingen qua vitamines. Ik kom hier zeker terug als ik weer een vraag over m’n gezondheid heb waar ik met de “reguliere zorg” niet uit kom.

Davinia
6 maanden geleden

Ik heb bij Jorick een totaalpakket afgenomen: bloedonderzoek en voedingsadvies. Hij heeft me van A tot Z meegenomen in de voedingsleer en me heel duidelijk uitgelegd hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren. Sinds mijn bezoek heb ik geen suiker meer aangeraakt en ga ik heel zorgvuldig om met wat ik eet, zonder te streng in de leer te worden. Ik voel me gezonder en vitaler, en raad iedereen bezoekje aan Jorick aan!

Maaike
een jaar geleden

Na een fijn intakegesprek en duidelijke uitleg over aanvullende testen heb ik een bloedtest laten afnemen via jou. Tevens heb ik een eetdagboek moeten aanleveren en heb je deze uitgebreid nagekeken en de nodige uitleg over gegeven. Tijdens het tweede gesprek kreeg ik de uitslag van de bloedtest en een mapje met uitgebreid voedingsadvies en informatie over voeding. Ik had veel last van een opgeblazen buik en suikerdips. Na het advies van Jorick en de aanbevolen suppelementen heb ik hier bijna geen last meer van gehad en hier ben ik er blij mee! Bedankt voor je advies.

Sandra
2 jaar geleden

Ik had een afspraak gemaakt bij Jorick en kon vrij snel terecht. Van tevoren had ik een paar dagen een eetdagboek gemaakt. Jorick nam alle tijd voor mijn verhaal. Ook wilde ik graag mijn bloed gecontroleerd hebben op eventuele vitamine tekorten. Dit ging met een vingerprikje. Aan de hand van de uitslag (duurt een paar weken), krijg je een uitgebreid orthomoleculair voedingsadvies. Ook hier duidelijke uitleg en een naslagwerk op maat. Eventuele vitamine suppletie kun je zelf of via Jorick bestellen. Ik ben zeer tevreden over de sessies.

Fred
2 jaar geleden

Door het bloedonderzoek wat bij mij gedaan is kwam toch wel iets opvallende naar boven.
Dit heeft er toe geleid dat mijn medicatie nu is aangepast en er over 3 maanden gekeken wordt naar resultaten. Fijn dat er iets duidelijk werd.

Vivian
2 jaar geleden

Na een prettig intakegesprek legde je uit welke aanvullende testen via jou beschikbaar zijn en welke voor mij relevant zouden kunnen zijn. Op basis daarvan heb ik de allergie test door jou laten afnemen. Kort nadat de uitslag bekend was, had je ook jouw voedingsadvies voor mij klaarstaan. Dit lichtte je overzichtelijk toe in een tweede gesprek, samen met wat achtergrondinformatie over voeding. Ik heb de door jou aanbevolen supplementen aangeschaft en ben meer bewust bezig met voeding en wat daarin voor mij betere keuzes zijn. Daar ben ik erg blij mee. Bedankt voor je voedingsadvies Jorick!

Bo
2 jaar geleden

Ik had een fijne, relaxte intake en een uitgebreid voedingsadvies. Daarna toch ook een bloedtest aangevraagd voor de zekerheid en blijkbaar zit mijn magnesium aan de bodem. Dat verklaart een boel vage en algemene klachten! Nu weet ik waar ik aan moet werken, heel fijn, dankjewel voor je advies.

Reactie plaatsen